en
0031 33 4768976

Inview Rotterdam

Deze locatie is gelegen op de 2e verdieping van het gebouw ‘Saturnus’. Dit gebouw is gelegen aan het Prins Alexanderplein, tussen het NS- en metrostation Rotterdam-Alexander, winkelcentrum Alexandrium en Woonmall Alexandrium. Deze locatie is geschikt voor het organiseren van uw externe meetings voor alle vormen van kwalitatief en kwantitatief marktonderzoek. De locatie beschikt over 6 vergader-/ onderzoeksruimtes die uiteraard voorzien zijn van alle benodigde audiovisuele apparatuur. Hieronder vindt u een overzicht van onze ruimtes.

Green Room

Green Room

De Green Room is een grote en lichte interview-/ vergaderruimte. Deze ruimte heeft aan één zijde een kamerbrede raampartij en aan de andere zijde een kamerbrede 'one-way-mirror'. Vanuit de Brown Room kunt u door deze 'one-way-mirror' meekijken en meeluisteren in deze interviewruimte.
Maar ook als vergader- of trainingsruimte is deze ruimte meer dan geschikt.

Lees verder
Brown Room

Brown Room

Deze volledig ingerichte meekijkruimte is voorzien van een kamerbrede 'one-way-mirror'. Door deze 'one-way-mirror' kunt u meekijken in de grote onderzoeks-ruimte Green Room. Relaxed meekijken en meeluisteren vanuit een Fatboy? Of vanuit een comfortabele fauteuil? De keuze is helemaal aan u.

Lees verder
Blue Room

Blue Room

De Blue Room is een ruimte waar u kunt meekijken in de Green Room middels een LCD scherm.
Middels een verbindingsdeur kunt u ervoor kiezen om in de Brown Room plaats te nemen waar u middels een wand bedekkende one-way mirror meekijkt.

Lees verder
Purple Room

Purple Room

De Purple Room is ruimte met enorm veel daglicht. Heerlijk om een dag te verblijven voor uw externe meeting om tot nieuwe ideeën te komen. Daarnaast fungeert de ruimte ook als meekijkruimte waar u door middel van het LCD-scherm kunt meekijken en meeluisteren in zowel de Green Room als in de Red Room.

Lees verder
Red Room

Red Room

De Red Room is een lichte die zo licht oogt door de grote raampartij en de frisse rode tinten die het thema van deze ruimte vormen. De Red Room biedt mogelijkheid om het onderzoek af te nemen, maar kan ook omgetoverd worden tot een sfeervolle lunch- diner- of vergaderruimte.

Lees verder
Onderzoeksruimte in Rotterdam nodig?
Offerte aanvragen

Specificaties Inview Locatie Rotterdam

  • Oppervlakte 255m²
  • Draadloos internet en laptop- en tabletverhuur
  • Grote entree met lift, op de 2e etage een ruime entree met receptie (30m²) en wachtruimte
  • Toiletunits (dames, heren, invalide)
  • Airconditioning/klimaatbeheersing
  • Grote kwantitatieve onderzoeksruimte van 35m²
  • Volledig ingerichte kwalitatieve onderzoeksruimtes (20m² en 35m²)
  • Volledig ingerichte meekijkruimtes (15m², 20m² en 25m²) met tolkenset, LCD scherm, bedienbare camera en een kamerbrede ‘one-way-mirror’
  • Parkeermogelijkheden op loopafstand
Onderzoeksruimte in Rotterdam nodig?
Offerte aanvragen

Inview Locatie Rotterdam

Onderzoeksruimte in Rotterdam nodig?
Offerte aanvragen
Onderzoeksruimte in Rotterdam nodig?
Offerte aanvragen

Locatie Rotterdam

Inview Locatie Rotterdam
Prins Alexanderplein 30
3067 GC Rotterdam
033 4768976
info@inviewlocatie.nl

>>Locatie Rotterdam

Wij helpen u graag verder

neem contact op